Voor de jaarlijkse Collecteweek van Rode Kruis Bodegraven e.o. zijn wij op zoek naar een collecte-coördinator! Ook zoeken we nog een aantal collectanten in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

De collecte-coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de wijkcoördinatoren en zorgt onder andere voor de verdeling van de collectebussen onder de collectanten. Tijdens de collecteweek (21-27 juni) ben je telefonisch bereikbaar voor vragen over de collecte. Daarnaast denk je mee over nieuwe manieren van collecteren en draag je zorg voor het tellen en de afdracht van de collecte in samenwerking met de penningmeester.

Meer weten? Bekijk hier de volledige vacaturetekst en reageer direct! 

Ook zoeken we voor de collecteweek nog enkele collectanten in Bodegraven-Reeuwijk. Wil jij het lokale Rode Kruis steunen door 2 uurtjes van je tijd te doneren? Meld je aan als collectant en je ontvangt van ons een collectebus om in jouw eigen wijk of straat langs de deuren te gaan! We zijn nog hard op zoek naar collectanten in Bodegraven, Nieuwerbrug en Waarder.

Aanmelden als collectant in Bodegraven-Reeuwijk? Klik hier!