EHBO herhalingscursus

Volg een herhalingscursus om uw kennis en vaardigheden scherp te ho​uden. Met onze herhalingscursussen kunt u uw EHBO-diploma dat na 2 jaar verloopt, geldig houden.

Wat leert u tijdens de herhalingscursus?
​In een herhalingscursus worden alle onderwerpen met de laatste inzichten herhaald en indien van toepassing praktijkvaardigheden opnieuw getraind. U kunt alleen een herhalingscursus EHBO volgen op hetzelfde niveau als de cursus die u in het verleden gevolgd heeft. Voor een Oranje Kruis diploma of/en een uitgebreid Rode Kruis diploma kunt u de uitgebreide herhalingscursus volgen. Voor deelname aan een herhalingscursus is een geldig, niet verlopen, diploma vereist.

Let op: lesmateriaal wordt NIET opnieuw verstrekt bij een herhalingscursus. U dient dus uw eigen lesboek (of map) mee te nemen. Als u wel nieuw lesmateriaal bij de herhalingscursus wilt aanschaffen, neem dan contact met ons op.

Kosten:
De kosten voor de herhalingscursus Uitgebreide EHBO bedragen €145,-. De betaling vindt plaats via een factuur.

Locatie:
De cursus wordt gegeven in ons gebouw aan Koninginneweg 3a in Bodegraven.

Geplande cursussen:
In de agenda kunt u zich aanmelden voor een van de geplande cursussen. Mocht de cursus al vol zijn, stuur dan een bericht via onderstaand contactformulier, dan wordt u alvast op de lijst gezet voor de volgende cursus.

Hulpverlener worden:
Het hele jaar door uw kennis op peil houden? Wordt vrijwilliger bij het Rode Kruis! Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over de cursus en/of de verlenging van uw diploma dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  •