EHBO herhalingscursus

Volg een herhalingscursus om uw kennis en vaardigheden scherp te ho​uden. Met onze herhalingscursussen kunt u uw EHBO-diploma dat na 2 jaar verloopt, geldig houden.

Wat leert u tijdens de herhalingscursus?
​In een herhalingscursus worden alle onderwerpen met de laatste inzichten herhaald en indien van toepassing praktijkvaardigheden opnieuw getraind. U kunt alleen een herhalingscursus EHBO volgen op hetzelfde niveau als de cursus die u in het verleden gevolgd heeft. Voor een Oranje Kruis diploma of/en een uitgebreid Rode Kruis diploma kunt u de uitgebreide herhalingscursus volgen. Voor deelname aan een herhalingscursus is een geldig, niet verlopen, diploma vereist. Voor een reanimatie herhalingscursus moet uw diploma/certificaat door het NRR (De Nederlandse Reanimatieraad) erkend zijn.

Stuur ons een bericht via onderstaand formulier zodat we u kunnen informeren over de data en kosten.

Let op: lesmateriaal wordt NIET opnieuw verstrekt bij een herhalingscursus. U dient dus uw eigen lesboek (of map) mee te nemen. Als u wel nieuw lesmateriaal bij de herhalingscursus wilt aanschaffen, neem dan contact met ons op.

Locatie:
De cursus wordt gegeven in ons gebouw aan Koninginneweg 3a in Bodegraven.

Geplande cursussen:
Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn plannen we een nieuwe cursus in. In de agenda kunt u bekijken of er op dit moment al een cursus gepland staat. Soms zijn er nog wat plekken vrij voor de geplande cursussen, u kunt dan onderstaand formulier invullen om uzelf aan te melden. Mocht de cursus al vol zijn, dan wordt u alvast op de lijst gezet voor de volgende cursus.

Hulpverlener worden:
Het hele jaar door uw kennis op peil houden? Wordt vrijwilliger bij het Rode Kruis! Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over de cursus en/of de verlenging van uw diploma dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

    Basiscursus Eerste HulpReanimatiecursusHerhaling BasiscursusHerhaling reanimatieEHBO aan baby's en kinderenHerhaling wandelletselJeugd EHBO

    Vanwege COVID-19 gelden er op dit moment aanvullende richtlijnen voor het volgen van een cursus bij Rode Kruis Bodegraven. Klik hier voor de checklist met extra instructies.
    Ik heb de checklist met extra instructies gezien en gelezen.