​Voor het behoud van de vaardigheid en van de geldigheid van het diploma Reanimatie is eenmaal per twee jaar een herhaling vereist. ​

Omdat reanimeren voor de meeste mensen geen dagelijkse praktijk is, kunnen je kennis en vaardigheden snel wegzakken. Omdat het in een noodsituatie belangrijk is om goed te handelen adviseren wij om jaarlijks je vaardigheden te trainen en toetsen. Alhoewel tweejaarlijkse herhaling verplicht is om je certificaat geldig te houden, is jaarlijks herhalen het beste voor goed handelen. Ook veranderen er regelmatig dingen op het gebied van reanimatie en tijdens de herhalingslessen praten we je daar graag over bij.

De herhalingslessen worden gegeven door een professionele instructeur die voldoet aan de criteria van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) met ondersteuning van vrijwilligers van het Rode Kruis. Ook onze afdeling heeft drie enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor deze cursus; dat zijn Ellen, Lou en Petra.

De kosten van de herhalingscursus bedragen € 20,-.

Geplande cursussen:
In de agenda kunt u alle geplande cursussen zien. Aanmelden kan via de agenda of via onderstaand formulier.

Meer informatie en aanmelden:

    Vanwege COVID-19 gelden er op dit moment aanvullende richtlijnen voor het volgen van een cursus bij Rode Kruis Bodegraven. Klik hier voor de checklist met extra instructies.
    Ik heb de checklist met extra instructies gezien en gelezen.