Op zaterdag 20  april organiseert Rode Kruis Bodegraven een cursus EHBO aan baby’s en kinderen. Tijdens deze cursus leer je in groepsverband alle EHBO-handelingen die je nodig hebt om hulp te verlenen aan baby’s en jonge kinderen. Zo leer je EHBO te verlenen bij onder andere bewusteloosheid, verslikking, allergieën, verschillende verwondingen, koortsstuipen en letsels aan botten en spieren. Ook reanimatie en het gebruik van de AED zit hierbij inbegrepen.

Van 9:00 tot 17:00 uur volg je de cursus, en aansluitend hoor je meteen of je geslaagd bent. Zo haal je in één dag je diploma, welke door de overheid is goedgekeurd voor kinderopvang en gastouders. De kosten van deze cursus bedragen €80,- inclusief lesboek, lunch en certificaat. Mogelijk wordt de cursus ook vergoed door je zorgverzekeraar.

De cursus vindt plaats op zaterdag 20 april in het Rode Kruis gebouw, Koninginneweg 3A te Bodegraven. Aanmelden voor de cursus kan via ons aanmeldformulier of stuur een mail naar info@rodekruisbodegraven.nl. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 30 maart.