Op 12 februari heten Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en het Rode Kruis Bodegraven u van harte welkom op een informatieavond. Het thema van deze avond is ‘Bodegraven-Reeuwijk hartveilig – Levensbelangrijk!’. De avond is voor alle geïnteresseerden in hartveiligheid. Als u burgerhulpverlener bent, of als u dat graag wilt worden bent u uiteraard van harte welkom. Op deze avond kunt u meer informatie krijgen over oproepsysteem HartslagNu en het volgen van een reanimatiecursus. Ook als u van plan bent een AED aan te schaffen of als u een crowdfundingsactie wilt opzetten nodigen wij u van harte uit. Er zal op deze informatieavond iemand aanwezig zijn van platform BuurtAED. Kortom; voor elk wat wils!

Om 19:30 uur zullen we de avond openen in in de trouwzaal van het gemeentehuis, waarna er op diverse plekken binnen het gemeentehuis informatie te halen valt. Naast de initiatiefnemers het Rode Kruis en Gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn ook leden van de werkgroep AED- en burgerhulpverlening betrokken bij de organisatie van de avond.

Datum: 12 februari 2019
Tijd: 19.30-22.00 uur
Locatie: Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Bodegraven