Ben jij een echte EHBO-held of wil je dat graag worden? Meld je dan aan voor de Heldenmiddag op woensdag 22 januari bij het Rode Kruis in Bodegraven. In één middag leer jij wat je moet doen bij kleine ongelukken in en om het huis en hoe je 112 moet bellen. Lekker actief aan de slag onder begeleiding van de vrijwilligers van het Rode Kruis, en zo samen leren hoe je veilig iemand kunt helpen. Zo weet je na deze Heldenmiddag wat je moet doen bij een bloedneus, splinter, brandwond, kneuzing en nog veel meer. Na afloop krijg je een echt heldencertificaat! De middag is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar.

De Heldenmiddag is op 22 januari van 15:00-17:00 uur in het Rode Kruis gebouw in Bodegraven. De middag is gratis toegankelijk, we vragen een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Opgeven voor de Heldenmiddag kan via deze link: https://www.rodekruisbodegraven.nl/event/helden/