Op maandag 23 september organiseren we als Rode Kruis Bodegraven e.o. een interne oefening waarbij onze hulpverleners in evenementen-setting oefenen in de omgang met meerdere slachtoffers en letsels. Hiervoor zoeken we vrijwilligers en Lotussen die het leuk vinden hierbij te helpen.
Als Lotus simuleer je ernstige letsels en grimeer je andere medespelers die meewerken aan het scenario.

Acteerervaring is niet vereist. We zoeken mensen die het leuk vinden hierbij te helpen, de hulpverlening eens van een andere kant te bekijken en ons tips te geven om onze hulpverlening te verbeteren. We werken hierin samen met andere hulpdiensten.

Info op een rij:
Datum: maandag 23 september
Aanvang: 18:00 (briefing, grimeren en taakverdeling)
Einde: 21:30 sluiten we af met een gezamenlijke evaluatie

Meld je aan via dit formulier en we voorzien je snel van meer informatie: