Van 16 tot en met 22 juni was de jaarlijkse collecteweek van het Rode Kruis in Bodegraven en omstreken. De collectanten gingen in deze week langs de deuren om geld op te halen voor de lokale afdeling. Ook werd er bij verschillende supermarkten gecollecteerd en kon er voor het eerst gedoneerd worden via Tikkie. De totale opbrengst van de collecte voor Rode Kruis Bodegraven dit jaar is ‚ā¨5.333,92.

Rode Kruis Bodegraven wil graag iedereen die heeft gedoneerd hartelijk bedanken voor de giften. De hulporganisatie werkt met vrijwilligers en is afhankelijk van deze giften om haar belangrijke activiteiten te kunnen voortzetten. Met de opbrengst van de collecte worden de Rode Kruis vrijwilligers getraind, EHBO-materialen aangeschaft en kunnen EHBO- en reanimatiecursussen worden georganiseerd.

Het Rode Kruis wil ook de collectanten en andere vrijwilligers bedanken voor hun hulp. Speciale dank gaat uit naar de leden van Tafelronde 158 in Bodegraven die elk jaar collecteren voor het Rode Kruis, en naar Jumbo Langerak omdat bij deze supermarkten de locatiecollectes plaatsvonden.

Ook na de collecteweek kunt u het Rode Kruis blijven steunen. Het hele jaar door kunt u vrijblijvend doneren via een Tikkie-overboeking op deze website.