Datum: 5 april 2022
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: Rode Kruis Bodegraven, Koninginneweg 3A, 2411 XK Bodegraven
Cursus

​Voor het behoud van de vaardigheid en van de geldigheid van het diploma Reanimatie is eenmaal per twee jaar een herhaling vereist. ​

Omdat reanimeren voor de meeste mensen geen dagelijkse praktijk is, kunnen je kennis en vaardigheden snel wegzakken. Omdat het in een noodsituatie belangrijk is om goed te handelen adviseren wij om jaarlijks je vaardigheden te trainen en toetsen. Alhoewel tweejaarlijkse herhaling verplicht is om je certificaat geldig te houden, is jaarlijks herhalen het beste voor goed handelen. Ook veranderen er regelmatig dingen op het gebied van reanimatie en tijdens de herhalingslessen praten we je daar graag over bij.

De herhalingslessen worden gegeven door een professionele instructeur die voldoet aan de criteria van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) met ondersteuning van vrijwilligers van het Rode Kruis. De kosten van de herhalingscursus bedragen € 40,-.
Om deel te nemen aan een herhalingscursus bij het Rode Kruis is een geldig reanimatiediploma nodig, van bijvoorbeeld de Hartstichting, het Oranje Kruis of de NRR.

Aanmelden cursus
Aanmelden voor de herhalingscursus reanimatie kan via onderstaand formulier:

Sorry, wij hebben het maximale aantal inschrijvingen voor deze cursus ontvangen. Kies a.u.b. een andere datum.