Bij het Rode Kruis Bodegraven zijn ca. 30 vrijwilligers actief als hulpverlener op evenementen en tijdens noodsituaties. Daarnaast geven we cursussen en trainingen rond diverse EHBO-onderwerpen, voor jong en oud.

We zijn een betrokken, enthousiast en divers team. Het Rode Kruis Bodegraven is op zoek naar versterking van het team coördinatoren!

We zoeken een coördinator Vrijwilligers en een coördinator Facilitair

Coördinator Vrijwilligers

Voor vrijwilligers ben jij het eerste aanspreekpunt. Je zorgt voor een goede samenwerking, bent bereikbaar wanneer een luisterend oor nodig heeft en besteedt aandacht aan waardering van onze vrijwilligers.

Is er een vacature? Dan zorg jij voor de werving en kennismaking met nieuwe vrijwilligers. Ook houdt je toezicht op de bekwaamheid van vrijwilligers en als je zin hebt, draai je gezellige diensten met ons mee.

Volledige vacature

 

Coördinator Facilitair

Krijg jij energie van het regelen van facilitaire zaken en hand- en spandiensten en doe je dit ook graag samen met een team vrijwilligers? Houd je het overzicht en steek je de handen uit de mouwen? Kijk dan snel op de vacature en reageer!

Volledige vacature

Krijg jij energie van deze vacatures of wil je eerst een keertje kennismaken? Stuur ons een appje op 0655209321 of bodegraven@rodekruis.nl