Op vrijdag 4 en zaterdag 5 februari zamelt het Rode Kruis in Bodegraven kleding in voor een groep vluchtelingen die op dit moment in een hotel in Bodegraven wordt opgevangen. Deze inzameling is georganiseerd in samenwerking met Bodegraven-Reeuwijk Helpt en het COA.

De nood is groot, en daarom wil het Rode Kruis graag samen met de inwoners van de gemeente iets kunnen betekenen voor de vluchtelingen.

De kleding kan ingeleverd worden bij het Rode Kruis gebouw, Koninginneweg 3A in Bodegraven, op vrijdag 4 februari tussen 15:00 en 21:00 uur en op zaterdag 5 februari tussen 10:00 en 15:00 uur. We ontvangen graag schone en hele jongenskleding en sporttassen. Hieronder de lijst van kledingstukken en artikelen die ingeleverd kunnen worden:

  • Winterjassen (maat XS, S, M)
  • Lange (sport)broeken (maat 28-31 / XS, S, M)
  • Shirts en truien (maat XS, S, M)
  • Sneakers en (sportieve) schoenen (maat 39-42)
  • Nieuw ondergoed (XS, S, M)
  • Nieuwe sokken (maat 39-42)
  • Sporttassen

De vrijwilligers van het Rode Kruis staan klaar om de kleding in ontvangst te nemen. Alvast hartelijk dank voor uw hulp!